Bra sidor på nätet gällande E-sport  

När det gäller e-sport så är detta något som har växt med rasande fart de senaste åren, och i och med att denna sport utförs på nätet och med hjälp av datorer så kommer det naturligtvis alltid att vara den största platsen där du finner information om den också. Detta gäller egentligen inte bara e-sport idag, utan även alla andra sporter som finns i den fysiska världen. På nätet kommer du idag att finna massor av sidor som behandlar e-sport, vad detta är och hur det utförs samt även information om tävlingar, de olika lagen och vilka det är som står som segrare i olika tävlingar.

För att få den bästa och mest internationell informationen gällande e-sport så kommer du att vara den som ska besöka de sidor som finns på engelska. Här kommer du alltid att finna den bästa informationen gällande denna sport.Come on a get there!!! Här är det i huvudsak tre stora sidor inom detta område som verkligen står ut i mängden. Detta är då EFSI World där du finner massor av information samt intervjuer och videos från olika tävlingar, Major League gaming samt även Electronic Sports League. För dig som gillar Quake så har även en site skapats som upptar enbart detta av en tidigare professionell spelare inom detta spel.

För dig som vill veta mera om e-sport på hemmaplan i Sverige, så kommer det också här att finnas mycket information. Precis som de internationella sidorna om denna sport så tar dessa upp resultat och olika tävlingar samt information om lagen. Något som också blivit en stor hit är att du i Sverige även finner bettingsidor gällande e-sport där du som vill kan spela på det vinnande laget. E-sport är något som håller på att bli så stort att det tagit över stora delar av spelandets värld. Detta kommer också att vara något som gör att det blir en omöjlighet att inte respektera detta och slutligen för alla människor att acceptera detta som en sport. Här kommer det också att stå alla fritt att skapa en hemsida inom detta område, vilket idag kan vara ett av de många sätten som finns att tjäna pengar på sin hemsida.